Sådan bruger du Spærring

Med Spærring kan du lukke din telefon, så der ikke længere kan foretages udgående opkald fra den. Du kan spærre helt for din telefon eller for en særlig type numre - for eksempel udenlandske. Dermed kan du sikre dig mod overraskelser på telefonregningen

Spærring til bredbåndstelefoni

TDC tilbyder forskellige typer spærringer på bredbåndstelefoni.

For at aktivere eller deaktivere spærringen, skal du først oprette en personlig pinkode i Selvbetjening under Mit TDC. Herefter kan du med pinkoden aktivere eller deaktivere spærringen via din telefon eller via Selvbetjening.

Aktivér eller deaktivér spærringer via telefonen

  • Aktiver Spærring: Tast *33*1 og pinkode#

    Deaktiver Spærring: Tast #33*pinkode#

    Kontroller Spærring: Tast *#33#

Voksenspærring Udland

Voksenspærring Udland er en service under Ekstraservicen Spærring. Det er en spærring for opkald til nogle særlige udenlandske nummerserier. Således spærres der for opkald til nummerserier, der er kendt for at tilbyde sex-tjenester på telefon og internet til meget høje takster.

TDC og Forbrugerrådet samarbejder om tjenesten. Voksenspærring Udland er en spærring, som TDC har indført for alle Fastnet og ISDN abonnenter.

Dit abonnement er således allerede beskyttet af Voksenspærring Udland, med mindre du selv har valgt at deaktivere det.

TDC beslutter, om nye destinationer skal omfattes af Voksenspærring Udland, samt om destinationer eventuelt kan fjernes fra listen. Før væsentlige ændringer af destinationer, orienterer TDC Forbrugerrådet.

Her kan du se, hvilke lande der spærres for med Voksenspærring Udland

Relaterede artikler