TDC Call Recording 48 timer

Call Recording 48 timer er en løsning til sikker optagelse af telefonsamtaler – løsningen, giver dig mulighed for at gå tilbage og aflytte dine telefonsamtaler fra tidligere. Samtalerne kan optages på såvel fastnet som mobiler, og bliver gemt i 48 timer.

Indhold i tjenesten

Log ind

For at få adgang til dine optagelser, skal du logge ind på portalen med dit Scale login.

Log ind på TDC Call Recording

TDC Call Recorder login

Søg efter dine samtaler

Du har mulighed for at søge efter de samtaler du har optaget fra søgefunktion til venstre. Der er forskellige søgekriterier for at finde en given samtale. 

Du har følgende muligheder for at søge:

  • Længe af samtalen (Min/Max duration)
  • Nummer på den person der har ringet (Local Party)
  • Nummer på den person der har modtaget kaldet (Remote Party)
  • Dato for samtalen (Start/End date)

Når søgningen er færdig, vil du få en liste over de samtaler, der matcher dine søgekriterier.

TDC Call Recorder record

Aflyt dine samtaler

Når du ser listen over samtaler, fra din søgning, kan du aflytte samtalerne ved at klikke på det lille højtalerikon, som står til venstre i linjen ud for den enkelte samtale..

Call Recorder søgedetaljer

Eksporter samtalerne til din PC

Du har også mulighed for at eksportere dine samtaler til din PC, og dermed gemme dem permanent. Du kan vælge mellem at eksportere én enkelt samtale eller alle dine samtaler. Dette vælges i drop down boksen. 

Hvis du kun ønsker at eksportere udvalgte samtaler, skal du sørge for at klikke i afkrydsningsboksen ud for de relevante samtaler.

TDC Call Recorder eksport

Rapporter

Du har mulighed for at udtrække en rapporter over de samtaler du har optaget. Rapporterne afspejler de kald, du har søgt frem.  Oversigten over rapporter kommer frem ved at klikke på fanebladet Reports i søgevinduet, hvor du kan vælge at hente den i PDF, HTML og CSV format. 

De forskellige rapporttyper indeholder: 

  • Statusrapport – Angiver, hvor mange kald der er i søgningen samt antal ind- og udgående kald. Herudover bliver den totale mængde samtaler målt i sekunder og minimum/maksimum/gennemsnitskald målt i sekunder vist. 
  • Summery – Viser alle kald, der er i søgningen, starttid, sluttid, længe i sekunder og Call id. Ligeledes vises der om kaldet er indgående eller udgående. Nummeret på den person der modtager kaldet vises også
TDC Scale Recorder rapport

Relaterede artikler