Sådan bruger du PC Opkaldsklient

Før du kan bruge TDC PC Opkaldsklient, skal du have programmet installeret og tilknyttet en licens. Du kan læse mere om, hvordan du installerer og opretter en bruger nedenfor.

Vil du gerne bruge et klientprogram til din mobil, så anbefaler vi TDC Erhverv Assistent.

Gå til TDC Erhverv Assistent

Bemærk, at PC Opkaldsklient kun fungerer med Microsoft Outlook, Microsoft Internet Explorer og Mozilla Firefox i forbindelse med TDC Scale telefoniplatform.

Installation og log-in

Installation: Før du kan bruge PC Opkaldsklient, skal du hente programmet i Selvbetjening Erhverv. Du finder programmet under Licenser og efterfølgende Download programmer.

Log på Selvbetjening Erhverv

Licens: Når I skal bruge PC Opkaldsklient på en computer, skal I have en licens til den enkelte bruger. Du har mulighed for at se antallet af ledige licenser i Selvbetjening under Licensoversigt. Hvis der ikke er flere licenser til rådighed, har du mulighed for at tilkøbe yderligere i oversigten.

Log-in: Brugernavnet til PC Opkaldsklient opbygges automatisk af dit profilnavn og Scale-domæne. I skal bruge brugernavnet, når den enkelte skal logge sig på enten PC Opkaldsklient eller Web PC Omstilling. Et eksempel på et brugernavn kan for eksempel være acme123@vk123456.hvoip.dk. Hvor acme123 er profilnavnet på brugeren, og vk123456.hvoip.dk er navnet på jeres Scale-domæne.

Du kan læse mere om funktionerne i PC Opkaldsklient, hvis du henter brugervejledningen.

Brugervejledning til TDC PC Opkaldsklient (PDF)

Yderligere information og vejledninger

Ønsker du yderligere information til din Scale, One og Omstillings-løsning, så har vi samlet brugervejledninger, funktionskoder, labels og fakturaforklaringer til dig.

Gå til vejledninger om Scale og udstyr

PC Opkaldsklient giver dig mulighed for at modtage, foretage og styre opkald direkte fra din computer. Du styrer programmet med en værktøjslinje i internetbrowseren og Outlook. Du har også mulighed for at bruge opkaldsklienten, når du logger på Scale Systemweb, i funktionen Web PC Omstilling. 

Relaterede artikler