Omstillingsborde til TDC Scale, Erhverv One og Omstilling

Der findes 3 typer af virtuelle omstillingsborde, som jeres medarbejdere kan gøre brug af, når I skal levere den bedste service. Du kan finde mere information og hjælp til omstillingsbordene i fanerne

Zylinc Attendant Console-omstillingbordet er den komplette pc-baserede løsning til jeres virksomhed med fuld kalenderintegration

Brugervejledning til Zylinc Attendant Console

Omstillingsbordet har mange avancerede funktioner, som for eksempel styrker samarbejdet mellem flere receptionister i fordelingen af opkald. Har du brug for en beskrivelse af programmets funktioner, kan du finde dem her.

Hent brugervejledning til Zylinc Attendant Console (PDF)

Yderligere information og vejledninger

Ønsker du yderligere information til din Scale, One og Omstillings-løsning, så har vi samlet brugervejledninger, funktionskoder, labels og fakturaforklaringer til dig.

Gå til vejledninger om Scale og udstyr

Se film om Zylinc


Om Zylinc Attendant Console omstillingsbord

Med omstillingsbordet Zylinc Attendent Console, som kan købes til TDC Scale, får jeres virksomhed et komplet pc-baseret omstillingsbord, der indeholder kalenderintegration og en unik søgefunktion, hvor jeres brugere kan søge på enkelte personer i virksomheden og på tværs af virksomhedens organisation og kompetencer. Dermed kan brugeren hurtigt finde og omstille kunden til den medarbejder, der bedst kan håndtere opkaldet.

Relaterede artikler