Undgå at dit dataforbrug løber løbsk

Der er en række funktioner og apps på din smartphone, som koster i dataregnskabet, selv når du ikke bruger dem aktivt eller surfer på nettet. For eksempel bruger din smartphone løbende data til at opdatere e-mails, softwareopdateringer og lignende. Derfor får du her et par nemme og effektive tips til at begrænse dit dataforbrug

Har du et TDC-mobilabonnement, bliver du ikke opkrævet for den mobildata, du bruger, når du ser film, tv og serier via YouSee Tv & Film.

Når du bruger din smartphone derhjemme eller andre steder, hvor der er Wi-Fi tilgængeligt, er det en god idé at koble dig på det trådløse netværk. Så bruger du nemlig ikke af den mængde data, der er inkluderet i dit mobilabonnement.

Sådan kobler du mobilen på Wi-Fi

Tager du din smartphone med til udlandet, skal du være ekstra bevidst om dit dataforbrug, så du ikke ender med en unødvendigt dyr regning, når du kommer hjem. Vi anbefaler, at du slår data-roaming helt fra på rejsen og i stedet kobler din smartphone på trådløse netværk - for eksempel på hotellet, en café eller en restaurant.

Sådan ser du dit forbrug og slår data-roaming fra

Relaterede artikler