Guide til Mobilflex Connect Plus

 Kode   Funktion 
 *125*0#  Du vil nu stå som passiv i køen. Det betyder at du stadig er i køen men ikke modtager opkald fra den. Til gengæld vil du som kø-ejer kunne modtage egne opkald. Funktionen svarer til "Gå Hjem" funktionen på websiden.
 *125*0*mobilnummer# Udmelding af den specifikke kø, der tastes. Andre aktive køer forbliver aktive.
 *125*1# "Mød ind" funktion. Funktionen er modsat den ovenstående *125*0#. Aktiverer alle køer og ophæver derved den passive tilstand.
 *125*1*mobilnummer# Skift kø-funktion. Med denne funktion skiftes der til den kø, der tastes. Andre køer afmeldes. Der modtages kun opkald fra den kø, der indtastes, eller opkald direkte til dig.
 *125# Status
 *125*2*mobilnummer# Tilslut ekstra kø. Her tilmeldes den kø, du taster. Er du aktiv på andre køer, bliver du ved med at være det. Er nummeret i passiv tilstand, ændres denne til at være aktiv, og der modtages kald fra de køer, man er tilmeldt.
 *125*3# Slet alt-funktion. Denne funktion sletter alle de køer, man er tilmeldt. Er man kø-ejer, vil man således ikke modtage egne opkald.

Prioriteret kø

Prioriteret kø er et tillæg, der kan købes til dit MobilFlex Connect Plus-abonnement.

Funktionen giver dig og din virksomhed mulighed for at prioritere kø-indgangen i en Mobil kø-gruppe og samtidig logge opkaldene inde på www.mobilflex-connect.dk.

Prioritering af opkald

Du og din virksomhed kan altså prioritere jeres indkommende opkald, så opkaldet kommer til den rette modtager. Er 1. prioritet slukket, eller meldt ud af gruppen, modtager 2. prioritet og dernæst 3. prioritet og så fremdeles. Til slut er der mulighed for at indføje en "Sidste udvej", såfremt alle kø-medlemmer er slukket eller meldt ud af gruppen.

Logbog

Med Prioriteret kø, får du også mulighed for at se i en Logbog, hvordan opkaldene er blevet besvaret. For eksempel klokkeslæt, ventetiden i køen og hvem, der besvarede opkaldet.

Du kan lave alle indstillinger på www.mobilflex-connect.dk

Kø og prioriteret kø med Mobilflex Connect Plus

Hvis du er optaget, kan du med Kø-funktion give dine kunder, kollegaer, leverandører og andre mulighed for at vente på linjen, til du bliver ledig. Vedkommende der ringer til dig, mens du er optaget, vil blive mødt af en stemme, der siger: "Nummeret du har kaldt, er optaget. Dit opkald vil blive besvaret hurtigst muligt". Herefter vil stemmen sige: "Du er nu nummer XX i køen". For hvert 20. sekund vil man få en status på, hvilket nummer man er i køen. Du kan selv bestemme hvor mange, der skal kunne vente i køen.

Du har samtidig muligheden for at lade dine kollegaer svare kald til dit nummer. Dermed kan to personer i for eksempel receptionen besvare opkald til virksomhedens hovednummer.

Du kan slå kø-funktionen til og fra, og du finder en nem menu, hvor du kan sætte kø-funktionen op, som du vil have den på www.mobilflex-conect.dk.

Hvis du er interesseret i at læse mere om funktionerne, kan du læse denne guide til, hvordan du administrerer køfunktionen.

Hent guide til køfunktionen (PDF)

Sæt kø-funktion op via koder

Du kan også lave indstillinger for kø-funktionen via koder, hvis du ikke har mulighed for at bruge www.mobilflex-connect.dk.

Herunder finder du tastekoderne og deres funktion.

Relaterede artikler