Guide til Mobliflex Connect Plus

Begrænset Bruger

Begrænset Bruger er et tilkøb, som du kan tilføje til dit abonnement. Funktionen giver dig mulighed for at gå ind og begrænse, hvilke udgående samtaler, der må foretages på en mobiltelefon med et Connect-abonnement. Funktionen er dermed en hjælp til at holde omkostningerne nede.

Den udvalgte administrator af funktionen har mulighed for at sætte begrænsninger for brugere op på www.mobilflex-connect.dk.

Adgang til virksomhedens telefonbog via PC og Mobil

Du har mulighed for at slå op i din virksomheds elektroniske telefonbog med MobilFlex Connect Plus.

PC adgang

Med en computer kan du bruge telefonbogen via web-brugerfladen på www.mobilflex-connect.dk.

Mobil adgang

Du har også adgang til telefonbogen via mobilen, hvis du er på farten. Gå ind på TDC Mobilportalen på m.tdc.dk med din mobils internetbrowser. Under fanebladet Mit TDC vælger du MobilFlex Connect. Her finder du et link til virksomhedens telefonbog.

Lokalnummergruppe med MobilFlex Connect Plus

Med funktionen lokalnummergruppe har alle tilknyttede medarbejdere i gruppen deres eget lokalnummer. Lokalnumrene administreres af virksomheden, og et lokalnummer skal bestå af mellem 3-7 cifre. Du kan administrere din Lokalnummergruppe på www.mobilflex-connect.dk.

  • Man kan altid se, hvilket lokalnummer der ringes fra, idet det vises i mobiltelefonens display ved opkald.
  • Lokalnummeret kan bruges overalt i Danmark. Der er ingen garanti for, at du kan ringe til et lokal-nummer fra udlandet.
  • Der kan yderligere tildeles lokalnumre til nære samarbejdspartnere og leverandører for at gøre kommunikationen mere effektiv.

Relaterede artikler