PDF

Sådan tilmelder du dig PDF på mail

Ønsker du at modtage din faktura som en PDF fil, kan du tilmelde dig elektronisk fakturering via Selvbetjening Erhverv.

For at tilmelde dig skal du have de pågældende kundenumre/kontonumre klar. Du finder kunde-/kontonummer i øverste højre hjørne af fakturaen.

TDC sender fakturaer fra adressen: tdcfaktura@tdc.dk. Har du problemer med at modtage pdf-fakturaen kan du finde hjælp i vores vejledning . 

Modtager du ikke din faktura på e-mail?

Der kan være flere grunde til at du ikke modtager e-mails med fakturaer. 

 

  1. Uønsket e-mail: Mailen med fakturaen fra TDC kan være havnet i din lokale folder med uønsket e-mail. Det kan du selv tjekke ved at se i folderen.
  2. Korrekt mailadresse: Vi anbefaler, at I tilmelder en fælles firma e-mailadresse (F.eks.: bogholderi@xxx.dk). Så er I sikret, at alle altid kan tilgå jeres elektroniske fakturaer.
  3. Tilbageholdelse i et karantæneområde: Spamfiltre fungerer ved, at de tilbageholder e-mails der identificeres som spam. Af og til bliver mails, der ikke er spam, også tilbageholdt, og det kan ske, at mailen med faktura fra TDC er havnet i karantæne. Det vil typisk være din it-afdeling, der bestyrer karantæneområdet. De vil kunne frigive specifikke mails, og sikre at samme type mails ikke tilbageholdes igen.


Find kopi på Selvbetjening Erhverv