Derfor får du virus og spam, selvom du har TDC Mailfilter

TDC Mailfilter fanger 99,9 % af al slags virus og spam. Slipper der alligevel virus og spam igennem dit TDc Mailfilter, kan der være problemer med opsætningen eller indstillingerne.

Forkert opsætning af TDC Mailfilter

Får du spam og e-mails med virus, selvom du har TDC Mailfilter, har udbyderen af dit domæne muligvis opsat TDC Mailfilter forkert. Det er også en mulighed, at opsætningen ikke er begyndt. Der kan gå op til 24 timer fra din udbyder har opsat TDC Mailfilter til det sætter i gang – det skyldes den måde, informationer sendes over internettet.

Får du stadig virus og en masse spam sendt til din mail efter 24 timer, skal du kontakte din domæneudbyder og spørge til opsætningen af TDC Mailfilter.

Har du et .dk-domæne, kan du også selv tjekke om dine MX-records står rigtigt hos .dk hostmaster

Indstil spamscoren i TDC Mailfilter

Kommer der kun en smule spam igennem, selvom du har TDC Mailfilter, kan du prøve at ændre spamscoren. Har en e-mail spamscoren 0, er den med garanti ikke spam. E-mails med en spamscore på 1 kan i princippet være spam, men er det sjældent. TDC Mailfilter er indstillet til en spamscore på 2. Du kan sætte den ned til 1, hvis du vil være fri fra alt, der kan minde om spam. Det er dog ikke altid smart, da e-mails du gerne vil have også kan blive holdt tilbage. Det er en balancegang, du skal overveje.

Sådan justerer du spamscoren i TDC Mailfilter

1. Log ind på TDC Mailfilter Sådan logger du ind

2. Klik på Opsætning i den øverste menu 

3. Klik på Indstillinger

4. Skriv 1 ud fra Spamscore

5. Klik på Opdater

Tryk på opsætning og indstillinger. Skriv 1 ud fra spamscore og tryk på opdater

Du har nu ændret på spamscoren i dit TDC Mailfilter. Der kan gå op til 30 minutter, før opdateringen sætter ind.

Relaterede artikler