Værd at vide om TDC Managed Firewall

Med TDC Managed Firewall får din virksomhed en sikkerhedsløsning af højeste kvalitet, der samler firewall og antivirus i én skræddersyet løsning. TDC Managed Firewall stopper selv de sværeste og mest professionelle angreb på jeres interne netværk og servere. Bemærk: TDC Managed Firewall er udgået for nysalg.

TDC har det fulde ansvar for at vedligeholde, drifte og opdatere løsningen, og du er derfor altid er garanteret det mest sikre værn mod virus og hackere. Produktet er en hardwarebaseret firewall, hvori der samtidigt er indbygget en router, en printserver, samt en 4-ports LAN-switch med indbygget wireless adgang. Managed Firewall kan leveres både til en TDC internetforbindelse og til andre udbyderes inter-netforbindelser; herunder også til lokaliteter i udlandet. Derudover kan en Managed Firewall anvendes til "alle accessformer", herunder ADSL, SHDSL, faste kredsløb, fiber, Kabel-TV for-bindelser (coax) og div. trådløse internet forbindelsesformer.

Med TDC Managed Firewall får du

 • Til de medarbejdere, der arbejder hjemme eller er på farten, kan TDC Managed Firewall sikre sikkerheden via et Virtuelt Privat Netværk (VPN). Dette sikrer, at kun de ønskede brugere har adgang til virksomhedens netværk. Har virksomheden afdelinger på flere forskellige adresser i Danmark eller i udlandet, er det nemt at opkoble dem sikkert sammen i et VPN-netværk med brug af TDC Managed Firewall produktet.

 • Med TDC Managed Firewall får i en altid opdateret antivirus-beskyttelse, der sikrer jeres net-værk. Skanningen er som standard sat op til at skanne alt indgående http-trafik (download) med undtagelse af visse filtyper som pr. definition ikke kan indeholde virus. Skanningen kan i samarbejde med vores teknikere udvides til f.eks. IMAP, POP3, FTP og hvad der ellers er af behov for netop jeres virksomhed. Dette opsættes enten som en specialkonfiguration ved afta-lens indgåelse, eller senere gennem CustomerServicedesk Erhverv.
  TDC anbefaler, at I fortsat har antivirus-beskyttelse af de enkelte PC'er og servere på netvær-ket. Antivirus-funktionen i TDC Managed Firewall beskytter imod udefrakommende angreb, men beskytter ikke mod virus, der er kommet ind i virksomhedens netværk på anden vis, f.eks. gennem USB-stik eller CD-Rom’er.
  Antivirus-beskyttelsen skal betragtes som et ekstra lag sikkerhed. Det vil til stadighed være en fordel at beskytte de enkelte PC’er, f.eks. med (LINK TIL ARTIKEL)
  For skanning og filtrering af e-mails, anbefales produktet TDC Mailfilter (LINK TIL ARTIKEL)
  Her skal du skrive dine tekst

 • Blinker en rød trekant ved det grønne TDC-ikon med teksten Virusdefinitionerne er meget gamle, kan der være problemer med den automatiske opdatering.

  Har du lige installeret TDC PC-Sikkerhed, er det helt normalt, at der går 1-2 timer, før alt er opdateret. Din computer skal bare have lov at stå tændt, så den kan hente alle opdateringer automatisk.

  Er der gået mere end to timer, siden du installeredeTDC PC-Sikkerhed, kan opdatere antivirusprogrammet manuelt:

  1. Dobbeltklik på det grønne ikon med hængelåsen
  2. Klik på Opdater
  3. TDC PC-Sikkerhed installerer automatisk de seneste opdateringer

 • Med TDC Managed Firewall få I adgang til en selvbetjeningsportal, hvor alle jeres Managed Firewalls kan administreres med et enkelt login. Dette giver en række muligheder:
  • Mulighed for at give jeres gæster adgang til sikkert internet (Hotspot)
  • Mulighed for at administrere jeres VPN-brugere
  • Mulighed for at administrere det trådløse netværk
  • Mulighed for at konfigurere regler i firewallen


 • Webfiltrering giver mulighed for at afgrænse, hvilke websites, medarbejderne bag firewallen kan besøge. Webfiltrering kan blokere for sider, der udgør en sikkerhedsmæssig risiko, men der kan også blokeres for ikke-arbejdsrelaterede websites.
  Flere undersøgelser viser, at blokering af ikke-arbejdsrelaterede websites kan give endog me-get store produktivitetsgevinster for virksomheder. Ydermere sikres det, at virksomhedens båndbredde er til rådighed for arbejdsrelaterede funktioner.

 • For at sikre den højst mulige oppetid har mange større eller IT-intensive, virksomheder redun-dante linjer, det vil sige to linjer, der er trukket af forskellige ledningsveje til adressen. Det sikrer, at der selv i situationer, hvor der er sket en kabelovergravning eller lignende, vil være internetforbindelse for virksomheden.
  Hvis I har en redundant linje eller en mindre backup-linje kan TDC Managed Firewall sættes op til at håndtere begge linjer samtidig. Det vil sige, at der i tilfælde af linjebrud ikke skal laves ændringer i jeres opsætning – I kan køre videre som før (dog eventuelt lidt langsommere, hvis den anden linje er mindre end hovedlinjen). Da TDC Managed Firewall både kan håndtere mobilt bredbånd, fiberlinjer, ADSL, VDSL og kabellinjer, kan nærmest enhver internetforbindelse optræde som backup for nærmest enhver anden, uden at det kræver en særlig indsats.

 • Her skal du skrive dine tekstMobilt bredbånd backup er en af de mest populære typer af redundante linjer. Med en TDC Managed Firewall, en bredbåndsforbindelse og et 3G-USB modem vil virksomheden kunne være på nettet, også i tilfælde af kabelovergravning eller lignende. Det mobile bredbånd fungerer som backup for fastnetforbindelsen, så hvis hovedlinjen bliver afbrudt, så er virksomheden stadig på internettet (dog almindeligvis lidt langsommere end normalt).
  Mobilt bredbånd backup er en døgnovervåget løsning, så hvis TDC Managed Firewall anvender det mobile bredbånd i stedet for fastnetforbindelsen, så sættes fejlretningen på fastnetlinjen i gang med det samme.Vejledninger til TDC Managed Firewall

Hent installationsvejledning til TDC Managed Firewall (PDF)

Hent opsætningsvejledning til VPN Klient (PDF)

Hent teknisk beskrivelse af TDC Managed Firewall (PDF)


Download VPN-Klienten (.msi)

Begrænsninger til VPN-klienten
 • Klienten kan frit benyttes sammen med TDC Managed Firewall.
 • Der ydes ikke support på VPN til MAC.
 • VPN-support tilbydes alene til virksomhedens IT-administrator

Relaterede artikler