Værd at vide om TDC Mailfilter

TDC Mailfilter er en mailfilter-løsning, der omdirigerer din virksomheds mails til TDC, hvor de sendes gennem en række mail-scannere, der på få sekunder frasorterer spam og virusinficerede e-mails.

TDC Mailfilter består af to sikkerhedsfiltre - et til spam og et til virus. De to sikkerhedsfiltre fungerer ved, at du tilføjer din virksomheds domæne og/eller din e-mail-adresse til dit TDC Mailfilter. Alle e-mails der bliver sendt til domænet, bliver så scannet af vores system. Er der spam-e-mails og virus imellem, holder vi dem i karantæne, så de ikke kommer frem og ødelægger noget på din computer. Du kan tilføje op til 10 domæner på én TDC Mailfilter-licens.

TDC Mailfilter er fortroligt og sikkert

TDC Mailfilter er sikkert at bruge til både fortrolige og uerstattelige e-mails. Selvom dine e-mails sendes igennem et scanningsfilter, er det kun dig og afsenderen, der kan se indholdet. Vi lagrer ikke dine e-mails, og ingen ansatte i TDC har mulighed for at læse dem.

Ingen med TDC Mailfilter har nogensinde mistet en e-mail. Vi har dobbelt op på alt udstyr i vores driftscenter, og der er fire datacentre knyttet til TDC Mailfilter, hvoraf et ligger i USA, så selv hvis hele Danmarks strømforsyning bliver afbrudt, forsvinder dine mails ikke.

Forskel på TDC Mailfilter og TDC Mailfilter Basis

Med TDC Mailfilter har du flere muligheder for at finjustere hvilke e-mails, der lukkes igennem - end med Mailfilter Basis. Med TDC Mailfilter kan du godkende eller afvise alle mails sendt fra et specifikt domæne. Du kan vælge hvilke typer filer, der kommer igennem og ændre, hvordan mailfilteret skal håndtere virus- og spammails. TDC Mailfilter virker desuden for mere end 20 medarbejderes mailadresser.

Vælg TDC Mailfilter, selvom du allerede har TDC PC-Sikkerhed

Har du TDC PC-Sikkerhed, bliver filer og links i dine e-mails scannet for virus, så der ikke overføres noget til din computer. Virusscanningen går dog først i gang, når du har modtaget e-mailen, og TDC PC-Sikkerhed beskytter dig derfor ikke mod spam.

Spam er både irriterende og optager båndbredde, da dit netværk bruger kræfter på at hente e-mails, der skal slettes med det samme.

Med TDC Mailfilter er det TDC’s båndbredde, der bliver brugt til at sortere skidt fra kanel. Derudover er det filteret, og ikke din virksomheds ansattes tid, der bliver brugt på at stoppe spam-e-mails.

Relaterede artikler