Varsling af planlagt arbejde

In English

I Selvbetjening Erhverv under Notifikationsprofil, kan du tilmelde dig Varsling af planlagt arbejde.

Varsling af Planlagt arbejde sker via en e-mail/sms, som bliver sendt 10 arbejdsdage før udførelse. Du kan selv udvælge de kredsløb, som du ønsker at modtage varslinger på. F.eks. vil det være muligt at fravælge varslinger på kredsløb til hjemmearbejdsplads, men istedet til vælge varslinger på kredsløb til virksomheden.

Alle varslinger indeholder information om, hvor lang tid det planlagte arbejde vil give forstyrrelser. Der vil være en kort beskrivelse af, hvad arbejdet består i. Hvis der er behov for mere detaljeret information om arbejdet, vil der i selve e-mailen være et link til en side i Selvbetjening Erhverv, hvor der ligger en mere detaljeret beskrivelse.

I menuen i Selvbetjening Erhverv finder du to nye punkter, Varsling og Notifikationsprofil, som vedrører Varsling af planlagt arbejde. 

1. Ved klik på Notifikationsprofil kan du vælge mellem:

Profil

Ved klik på Profil, kan du vælge sprog, tidszone samt hvis der er forskel på almindeligt planlagt arbejde (10 arbejdsdage før) eller hastevarslinger (mindre end 2 arbejdsdage før). Du kan indsætte e-mailadresser/mobilnumre, som du ønsker skal have tilsendt Varslinger af planlagt arbejde i nettet generelt. Ønsker du senere at ændre noget, så sker det her på siden.

Varsling på kredsløb

Ved at klikke på Varsling på kredsløb, får du en liste over alle kredsløb under det valgte kis-nummer, og her kan du udvælge de kredsløb, som du gerne vil have varslinger på, samt indsætte én eller flere e-mailadresser eller mobilnumre pr. kredsløb. Hvis du ønsker at ændre e-mailadresser eller mobilnumre, så er det også her, at du skal gøre dette. Du kan f.eks. søge på både kredsløbsnumre og e-mailadresser.

Gruppe


Under Gruppe kan du lave forskellige grupper, hvor du vælger at lægge de kredsløb, som du anvender til f.eks. samme formål. Det er nok mest relevant for dig, som har rigtig mange kredsløb hos TDC. Grupperne hjælper dig med at få et overblik over, hvornår disse har været og vil blive påvirket af planlagt arbejde.

Import/Eksport af kredsløb

Til dig som har mange kredsløb har vi lavet Import/Eksport af kredsløb, hvor du kan få en liste i excel med alle kredsløb. Det vil være nemmere at påføre e-mails/mobilnumre i excel og derefter lægge listen ind i Selvbetjening

 

 

2. Ved klik på Varsling i menuen

På denne side kan du se, hvilke planlagt arbejde, der har været udført, og som er planlagt i fremtiden. Der kan søges på perioder, kredsløbsnumre eller ID-numre for det planlagte arbejde. ID-numre for planlagt arbejde fremgår af e-mail/sms.

Det er muligt at se status på alt planlagt arbejde, om de er i gang, udført eller aflyst.

Læs mere om varsling af planlagt arbejde

Læs mere om adgang til selvbetjening.