Driftsstatus og Trafikstatistik

In English

Netværksstatistik i Selvbetjening Erhverv

I Selvbetjening Erhverv under Driftsinformation finder du menupunktet Netværksstatistik. Hvis du har bredbånd, fiber eller mobilnet hos TDC Erhverv, kan du her vælge Driftsstatus (ping) og Trafikstatistik og få vist en oversigt over alle dine forbindelser med tilhørende kredsløbs ID.

Driftsstatus (ping)


Med driftsstatus får du en live status på dine dataforbindelser hos TDC Erhverv. Alle forbindelser med TDC router bliver kaldt (pinget) fra en central TDC-server i nettet hvert 5 minut. Når driftsstatus på den enkelte forbindelse vises med en grøn prik, er der ok svar retur. Hvis forbindelsen skulle være afbrudt, hvor vi ikke får noget svar retur på kaldet fra TDC-routeren, vil der vises en rød prik. Hvis du som kunde har valgt at tilslutte eget udstyr direkte på forbindelsen, og dette tillader et svar på ping, vil der også være en grøn prik på forbindelsen i oversigten, hvis vi har ok svar retur fra udstyret.


I oversigten under driftsstatus vil der samtidig være angivet den tekniske svartid i millisekunder (ms) på TDC’s kald fra nettet til routeren på den enkelte forbindelse. Hvis du har valgt at tilkøbe Overvågning til dine forbindelser, vil dette også fremgå i oversigten. Med Overvågning holder TDC’s overvågningsafdeling aktivt holder øje med den enkelte forbindelse, og ved eventuelle nedbrud oprettes fejlsager automatisk hos TDC, og du vil blive kontaktet af vores en af vores medarbejdere, som informerer omkring det videre fejlretningsforløb. 

Trafikstatistik (forbrug af båndbredde)

Med Trafikstatistik får du mulighed for at følge dit forbrug af båndbredden på din forbindelse. Den generelle tendens på dataforbindelser er, at forbruget og behovet for båndbredde er stigende. Med denne funktionalitet kan du løbende følge med i, hvornår du har behov for opgradering af din båndbredde, så du undgår flaskehalse og performanceproblemer i din internet- og netværksløsning.

Ved at søge et konkret kredsløb op på sitet og derefter vælge fra og til periode, vil du få vist en graf over det aktuelle båndbreddeforbrug på forbindelsen. Hvis du har flere services på din forbindelse, fx en internetservice og en MPLS-service, vil du få mulighed for at vælge forbruget samlet for hele forbindelsen (accessen), men du kan også vælge at se den pr. den enkelte internetservice eller MPLS-service.
Hvis du har en MPLS netværksløsning, hvor du har tilkøbt Quality of Service, vil du kunne se forbruget på forskellige tekniske trafikklasser også.