Generelt om WiFi Extender

Der kan være flere grunde til et dårligt signal i hjemmet. Med en WiFi Extender kan du få bedre trådløs dækning i de områder af hjemmet, som ikke har fuld dækning. Der kan dog også være nogle årsager til dårlig signal, som WiFi Extender ikke kan løse

Tekniske specifikationer

WiFi Extender kommer med den nyeste wi-fi-standard på markedet – 2,4 og 5 GHz AC. Det øger stabiliteten og hastigheden på dit trådløse signal betydeligt. De fleste modemmer og extendere bruger kun 2,4 GHz-frekvensbåndet, mens extenderen fra TDC Erhverv også bruger det bredere og bedre 5 GHz-frekvensbånd.

Det giver dig et trådløst signal, som er mindre påvirket af forstyrrelser. Desuden kan du sætte denne enhed op i dit hjem lige der, hvor du har størst problemer med wi-fi-signalet.

Du kan både bruge WiFi Extender som wi-fi repeater eller som wi-fi acces point (AP). En wi-fi repeater er en relæstation eller forlænger, der kan videresende det trådløse signal. Den opsamler det trådløse netværk og laver et nyt trådløs netværk. Som wi-fi acces point bliver extenderen kablet sammen med routeren. Dermed bliver den fulde wi-fi-båndbredde tilgængelig på det nye sted.
 
Tekniske specifikationer for WiFi Extender

Generelt     Dual band 11ac  - 2x2 MIMO
   Understøtter AP og repeater mode 
 
WiFi interface    802.11a/b/g/n/ac
Hastighed    5GHz: Up to 866.7Mbps
   2.4GHz: Up to 300Mbps 
 
LAN    1 x 10/100Mbps LAN Port
Security    WPA/WPA2-PSK(AES), WPA-PSK(AES)
   WPA2-PSK(AES)
   WEP64bit, WEP128bit 
 
WiFi Extender
WiFi Extender transmitterer ved en frekvens på 5 GHz. Det gør, at wi-fi-signalet er mindre påvirket af eksempelvis wi-fi fra naboer. Nogle enheder er dog ikke klar til den hurtige frekvens på 5 GHz.

Derfor kan TDC Erhverv WiFi Extender også forbinde enheder på 2,4 GHz, så de ældre enheder også kan drage fordel af det forbedrede signal.

Vi anbefaler, at du forbinder din router fra TDC Erhverv til WiFi Extender med et ethernet-kabel. Det vil nemlig give dig en hurtigere trådløs forbindelse fra dine enheder til extenderen.